Support Engineer (ICT) binnendienst

Omschrijving: Functie omschrijving

Onze relatie is marktleider in verschillende segmenten van de medische informatica. Als leverancier van totaal oplossingen (software, hardware Ún bijhorende dienstverlening) voor de medische professional zijn wij thuis bij dierenartsen, oogartsen, orthodontisten en tandartsen. Er zijn meerdere vestigingen in de Benelux en Frankrijk. De opdrachtgever is een snelgroeiende onderneming.

Als Service Support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je ontvangt alle inkomende telefoongesprekken van klanten en geeft de support die daarbij hoort. Een enorme servicegerichtheid hoort bij deze job.

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning aan eindgebruikers. Het betreft een support functie waarbij je zowel web-based, telefonisch, per email en per fax vragen kan ontvangen over de softwarepakketten en diensten die wij leveren. Je rapporteert aan de Manager Customer Care.

Tot de taken horen het registreren en beantwoorden van vragen, klachten, problemen en algemene informatie, het onderhouden en optimaliseren van de kennisdatabank, geven van cursussen in huis en op locatie bij klanten en het maken van handleidingen en een correcte documentatie van oplossingen.

Functie eisen
Je hebt minimaal een MBO niveau (ICT gebied) en bent fulltime beschikbaar.
Daarnaast heb je een prettige telefoonstem, een klantgerichte instelling, uitstekende commerciŰle en communicatieve vaardigheden. Kortom: klantvriendelijkheid is voor jou geen loze kreet!
Daarnaast heb je een goede kennis van van de werking van computers, software programma┤s, randapparatuur en Windows technologie (XP, Vista, Word en Excel).

Plaats: Utrecht

Sector: Automatisering / ICT

Niveau: MBO

Bedrijfsprofiel: Bedrijfscultuur

Het is een ontzettend leuk bedrijf om bij te werken. Een prettige werksfeer, geen 9 tot 5 cultuur en no nonsense. Het bedrijf is actief in een snel groeiende markt. Er worden hoge eisen aan hun medewerkers gesteld, maar daar krijg je wel wat voor terug: waardering, respect en een plaats waar je jezelf kunt ontplooien.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende uitdagende functie met een goede honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden
Een plezierige werkomgeving binnen een groeiende organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam